De Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide geeft haar leden de gelegenheid de verkoop van hun chalet op deze website kenbaar te maken. Hieronder vindt u een overzicht van chalets die te koop zijn op Resort Brunssummerheide. De eigenaren van deze chalets zijn lid van de Vereniging van Eigenaren (de Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide).

Het resort Brunssummerheide is gelegen aan het natuurgebied de Brunssummerheide. Het is een kleinschalig Chaletpark met circa 200 chalets die op een nostalgische manier zijn verdeeld over het park. Bent u op zoek naar rust in een mooie omgeving en voldoende vertier in de regio dan is dit de ideale plek voor u.

De vermeldingen zijn alleen bedoeld als doorverwijzing naar de betreffende verkopende makelaar of de eigenaar zelf. De informatie bij de makelaar/eigenaar is te allen tijde bepalend. De Belangenvereniging is niet verantwoordelijk voor de (juistheid van de) informatie van en over de betreffende, te koop aangeboden chalets.

Mocht u een chalet kopen dan nodigen wij u uiteraard uit lid te worden van onze Vereniging van Eigenaren (Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide)

 • Chalet 11

  Beschrijving:

  Zeer ruim chalet (80m2) geschikt voor 4 personen. Prachtig gelegen op een eigen grond (480m2) met mooi bestraat terras aan de achterzijde voor veel privacy. Ruime living met veel glas, voorzien van airco en half open keuken voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, ruime koelkast en vriezer. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan er een met een grote inbouwspiegelkast is uitgevoerd. Verder is er een apart gastentoilet met zwevend toilet. De badkamer is uitgevoerd met een douche met lage instap, bad meubel en een extra toilet. Binnen berging met wasmachine en droger. Verder ruime buiten berging aanwezig, evenals twee parkeerplaatsen bij de recreatiewoning.

  Vraagprijs:

  € 155.000,-

  Contact

  Voor verdere details : Graag bellen naar 0652450615.

  Website

  Meer foto’s staan op een advertentie op Marktplaats.

 • Chalet 171

  Beschrijving:

  Eigen grond, kavel 511 m2, chalet 75 m2 Ruime woonkamer met laminaatvloer en een sfeerhaard. Open keuken voorzien van een luxe opstelling; De woning beschikt over 3 slaapkamers, allen met vaste kastenwand. Volledig betegelde badkamer voorzien van een douche, 2e toilet, vaste wastafel in meubel en design radiator. Separaat volledig betegeld toilet met fontein.

  Vraagprijs:

  € 199.000

  Contact

  Bij belangstelling kunt u zich richten tot het verkoopkantoor van EuroParcs bereikbaar onder nummer 088-0708000. Of direct tot de eigenaar op telefoonnummer 06-21918393.

 • Chalet 188

  Beschrijving:

  Direct aan de Brunssumerheide gelegen 6 persoons chalet (type Twinckel) met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Woonoppervlakte 75 M2.
  Deze woning ligt aan de rand van het park op een eigen perceel van 465 m2. Vanuit de eigen tuin is middels een poort de Brunssummerheide bereikbaar.

  Vraagprijs:

  € 136.000,-

  Website:

  Voor verdere details zie:  https://www.lassoo.nl/te-koop/brunssum/akerstraat/153188/